Vegetar carbonara laget på soyapasta

Jeg har fått helt dilla på pasta carbonara, og forrige gang jeg laget det så byttet jeg ut vanlig pasta med soya pasta. Smaksmessig så blir den ikke like god som en vanlig versjon, men jeg synes det var et helt greit alternativ til en sunnere og mer proteinrik variant. Selv så bruker jeg sopp i stedenfor bacon når jeg lager carbonara, men dere står selvsagt fritt til å velge selv. Denne gangen så brukte jeg også fersk gurkemeie og hvitløk sammen med soppen, og det løftet hele retten et hakk for min del.

Oppskrift på dagens versjon til 1 person er:

  • 1 egg
  • 1/3 beger med cottage cheese
  • 150 g sopp
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ss finraspet gurkemeie
  • 1 dl parmesan
  • grovkvernet salt og pepper

 

Fremgangsmåten er den samme som på oppskriften jeg har delt før, og den finner dere HER .  Den eneste forskjellen er at dere steker sopp sammen med gurkemeie og hvitløk, pluss at pastaen har mye kortere koketid. Har dere prøvd soyapasta før, og i såfall, har dere noen oppskrifter å dele?

😀 Helene

2 kommentarer

Siste innlegg