Trening på ferie?

Nå har jeg vært i Storbritannia i 5 dager allerede, men vi har beveget oss ut av London, og sørover til en liten by kalt Taunton. I morgen går turen videre lenger sør, før vi snaue og kjører hele veien opp til Skottland. De to første dagene her hadde jeg fulle dager på kurs,men nå er det ren ferie resten av turen. Selvom jeg reiser ofte, så er det ikke ofte jeg er på ferie, så det er herlig å kunne ta det helt med ro.

Om jeg reiser alene så tar jeg med meg treningsvanene mine på turen, men når oppholdet er sammen med andre, pluss at vi bor hos venner og familie, så legger jeg treningen igjen hjemme. Jeg skulle gjerne ha hatt meg en økt, men slik som ferien er her, så ville det blitt mer stress enn nyt. Så da lar jeg heller være, og tar dette som en liten restitusjonsperiode. Med masse god mat, godt selskap og sosiale fager, så vet jeg at jeg kommer hjem i toppform og klar til å sette nye rekorder i treningen min.

Det har også blitt lite med oppdateringer i sosiale medier nå i ferien, men jeg skal prøve å få ut i hvertfall et par innlegg til før jeg reiser hjem igjen. Håper dere alle har hatt en fin helg og er kalte for en ny uke!

😀 Helene

2 kommentarer

Siste innlegg