Hverdagsfrokosten

Nå har jeg endelig funnet en frokostfavoritt som både jeg og alle guttene kan spise. Jeg begynte å lage dette til lillegutt da han var rundt 6-8 måneder (husker ikke helt når), og etterhvert så begynte jeg å lage det til alle guttene. Jeg har laget havregrøt til de så lenge jeg kan huske, men bare en helt enkel versjon laget på vann. For å få mer proteiner og næring i grøten, så begynte jeg å tilsette egg i. Og dette ble godt tatt i mot av både stor og liten.

Hele grøten er laget på noen få minutter, og barna synes at den smaker som risgrøt når jeg lager den med egg. Man kan ikke smake eggene, men konsistensen blir tykkere og mer kremet. Jeg har aldri målt opp mengden jeg bruker, men til en liten porsjon til  minsten, så har jeg et helt egg i. Til en større gryte på 3-5 porsjoner så bruker jeg 3 egg (ikke de største eggene).

Med banan og blåbærsom topping blir dette en skikkelig næringsbombe av en frokost, og den holder deg mett lenge. Denne supermaten er også rimelig, og du trenger heller ikke tråle helsekostbutikkene for å finne ingrediensene. Dette skal bli min faste frokost fra nå av, bare variert av forskjellig frukt, bær og nøtter. Hva pleier dere å ha på havregrøten? Noen smakskombinasjoner jeg burde prøve?

😀 Helene

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg