Farvel for i år Kristiansand

Halvannen uke hadde jeg i Kristiansand denne sommeren, og det er alltid litt trist å dra derfra. Nå vet jeg at det blir lenge til neste besøk, og da er det ekstra trist. Jeg synes byen er helt fantastisk flott, og jeg savner virkelig å bo der. Nå finnes det jo tusenvis av andre byer som er minst like fine, men det er noe eget ved den plassen man har vokst opp. Er dere ikke enige?

Om jeg noengang finner på å flytte tilbake igjen, så skal jeg bo nede mot Bystranda. I en toppleilighet med takterasse og utsikt over havet og bylivet langs kaien. Daglige frokoster på kafeen på hjørnet, lange morgenturer rundt Odderøya og sightseeing i Markens etter middag. Jeg liker å se for meg hverdagen min i ulike settinger. Skape et bilde av hvordan livet mitt ville ha sett ut i en annen by, et annet land eller i et annet nabolag. Er det flere som gjør dette? Jeg tror det er bra for fantasien. Man blir bedre på å visualisere når man gjør det ofte. Dessuten så betyr det at jeg er åpen for forandring. Det at jeg klarer å tydelig se for meg livet mitt en annen plass en der jeg er nå.

Kristiansand vil alltid være hjertet mitt nær, men helt ærlig så tror jeg den følelsen hadde forsvunnet om jeg hadde flyttet tilbake. Noen ting er best å bare la være, så kan man heller ta vare på minnene og nyte de gode følelsene det gir. Det er også ekstra spesielt å reise dit når jeg ikke tilbringer hverdagen min der, så jeg tror Sørlandet vil være  min ferieplans i fremtiden også.

😀 Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg