Dette gjør jeg for å se smashing ut på den store dagen

Jeg er ikke den som bruker mye tid på hår å sminke, men til spesielle anledninger så liker jeg å ta meg best mulig ut. Og det å treffe mannen for første gang på 2 og hen halv måned, det kvalifiserer til en spesiell anledning. Og i hvertfall når møtet er i London, etterfulgt av kurs og besøk.

Så denne gangen la jeg meg ekstra i selen, og jeg startet forberedelsene for nesten to uker siden.  Jeg føler meg på topp når huden min har en frisk glød, håret ser sunt og blankt ut og leggene mine er silkemyke. Og aller helst med en lett brunfarge på kroppen. (Jeg tok sol etter disse bildene).

To uker før den store dagen så starter jeg med å:

Drikke masse vann gjennom dagen. Det første glasset drikker jeg så snart jeg har våknet, og alltid før morgenkaffen.

Kutte ned på kaffen. For mye kaffe gjør meg dehydrert, så jeg begrenser kaffen til to-tre kopper frem til den store dagen. Med unntak av de dagene jeg er på besøk, da har jeg gjerne mer. Uansett så går inntaket med kaffe ned i forhold til mitt vanlige.

Drikke økologisk urte te. Hver kveld har jeg et stort krus med en eller annen sunn te. Det kan være grønn te, svart te, detox te eller lignende, og alltid med sitron, ingefær og litt honning i.

Øke fruktinntaket. Jeg er alltid flink til å spise relativt sunt, og med mye grønnsaker, men frukt er jeg ikke alltid like god på. Disse to ukene så passer jeg på å få i meg minst to frukt, eller en frukt og en smoothie til dagen. Aller helst mer, men dette er et minimum.

Endrer treningsfokus. Jeg trener jo jevnlig hele tiden, men i disse to ukene så endrer jeg litt på øktene. Her legger jeg inn flere øvelser for de områdene som er viktigst for meg (rumpe og mage) og kutter litt ned på de som er mindre viktige (rygg, bryst og armer). I tillegg så legger jeg inn bevegelighetstrening eller yoga, kun for velvære følelsen.

Og så den siste uka/dagene før så begynne jeg med:

Å gå til frisøren. Farging bør alltid gjøres to-tre hårvask før den store dagen, så frisørbesøk bør legges til en uke før. Selv så trenger jeg nesten alltid et par dager for å bli vant til den nye loopen, selv bare ved små endringer.

Ansiktspleie. Nå begynner jeg med ansiktsskrubb og ansiktsmasker. Fuktighetskrem er jeg flink å bruke til vanlig også, men nå passer jeg på at huden min får skikkelig sjokk pleie.

Øyenbryn. Nå er også tiden inne for farging og voksing av øyenbryn. Her er resultatet best de første dagene etter, så dette kan gjøres 3-4 dager før.

Kroppspleie. I uken før så blir jeg også ekstra flink til å pleie huden på hele kroppen. Både skrubb og fuktighetskrem blir brukt daglig den siste uken.

Brunfarge. Et par dager før så passer jeg på å ta solarium for å få den rette gløden. Jeg synes man ser så mye sunnere ut med litt farge, så  dette er et av de tiltakene som er aller viktigst for meg. Mye solarium er ikke bra, men om man tar en 20 minutter i måneden, så er dette bare sunt i vinterhalvåret.

I dag er det den store dagen, så nå skal siste finish på plass. Håret skal krølles, neglelakken på, og sminken skal bli lagt plettfritt men naturlig.

😀 Helene

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg