Dager som dette

Det har vært en herlig uke så langt i Kristiansand. Masse familiebesøk, bading og vinkvelder, og vår egen lille strand nedfforbi huset hvor vi kan bade dagen lang. I dag startet jeg morgenen med en treningsøkt på terrassen før jeg hev meg uti elva for nedkjøling. Det er så utrolig fint her, og jeg har virkelig savnet å bo så nærme en badeplass. En gang i løpet av livet skal jeg ha meg et hus på stranda.

Nå skal jeg straks dra på tur i tømmerrenna i Vennesla, og badetøyet skal med for dette kommer til å bli en varm tur. Det er så herlig med dette været, og denne uka føler jeg virkelig at jeg har fått ferie. Nå vet jeg at jeg blir klar for hverdagen når den kommer igjen, selvom min hverdag ikke akkurat er så veldig rutinert den heller. Men jeg må liksom ha den skikkelige “feriefølelsen” hvis dere skjønner hva jeg mener. Late dager, ute fra morgen til kveld, og masse masse bading. Det er min oppskrift på en vellykket sommer.

Vel, nå er det på tide å pakke, jeg ville bare stikke innom for å dele litt sommerfølelse med dere. Håper alle har en like fin sommer som det jeg har, uansett hvor dere befinner dere.

😀 Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg