Aktivitet for en regnværsdag

I dag våknet jeg opp til lyden av buldrende torden og et fossregn jeg ikke har sett makan til på lenge. Med utsikt ut av de digre stuevinduene mine ble jeg sittende å betrakte regnet som hamret på terrassen. Daltoppene som vanligvis danner bakgrunnen for utsikten min var forsvunnet i en tykk, grå tåke. Her ble jeg sittende hele morgenen. Med min hvite favorittkopp i hånden, duften av mørkbrent kaffe, og tankene på flukt.

Jeg begynte å tenke på at det bare er en uke til hele flokken reiser på ferie, og etter det er det ikke lenge før jeg reiser avgårde ingen. Jeg liker ikke å bare dra fra alt. Komme tilbake til en leilighet som har stått tom i flere måneder, bare ventet på å bli tatt i bruk. Planen var jo i utgangspunktet å leie ut når seg dro vekk. Men da må alt være i tipp topp strøken form. Ingen flekkete håndklær, en miks av fire forskjellige bestikk typer og mine gamle regninger i skuffene. Og denne tanken gav meg motivasjon til å endelig få ryddet opp i skrotet som har samlet seg.

Dette er den perfekte regnværsaktiviteten. Det går fort noen timer når regninger og papirer skal sorteres og arkiveres. Samle sammen kvitteringer og bruksanvisninger man trenger, samt kaste dem man ikke har behov for. Belønningen er ryddige og rene skuffer, mer skapplass og en nyvunnet kunnskap om hvor alle småting og forlagte saker befinner seg.

Jeg er i hvertfall lettet over å være i gang med å få orden i kaoset. To skuffer var alt jeg rakk i dag, jeg er nemlig super nøye når jeg først går i gang. I morgen er det resten av skuffene og nattbordet som står for turen, så jeg krysser fingrene for litt godt regn i morgen også.

😀 Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg