4 ting jeg gleder meg til i August

Jeg er kjent for å være treg, og dette innlegget burde vel ha kommet for 12 dager siden. Men, vi er ihvertfall fremdeles i August, så her kommer mine gleder meg til høydepunkter for måneden:

Reise til Emiratene

Jippi!! Bare 4 dager igjen før vi setter kursen mot Oslo og så videre til Dubai. Dette blir knall, og jeg glede meg så til å endelig reise på en skikkelig ferie. Sol, bading, luksus og shopping på spektakulære Hilton Spa Resort. Det blir en opplevelse for livet for guttene, og det skal bli så godt å endelig få ta med alle sammen på tur.

Bursdagen min

August er bursdagsmåneden min, og selvom jeg egentlig aldri feirer, så har jeg lyst til å gjøre det i år. Jeg kan seriøst ikke huske sist jeg var på byen, så nå frister det med en skikkelig kveld ute. Enten det eller vinkveld med gode venner. På den ene eller den andre måten så skal det ihvertfall bli feiring i år.

Skolestart

Neida, det er ikke jeg som skal starte på skole. Men når man er alene med 5 gutter, så er virkelig skolestarten deres et høydepunkt. Vi har utsatt den med en uke, så det ble en ekstra lang ferie i år. Nå skal det bli godt å komme inn i rutiner igjen, og slippe den konstante dårlige samvittighet for min manglende evne til å aktivisere flokken.

Høstgarderoben

Ja den skal oppdateres, selvom jeg snart setter kursen mot varmere strøk igjen. Høstgarderoben er hellig for meg, det er bare noe helt eget ved plaggene som plutselig fyller butikkene. Fargene, stoffene og snittet i plaggene som selges på høsten er uimotståelig for en shopaholiker. Nye høstklær skal det bli, og så får de vente i skapet mitt til jeg kommer hjem senere i år.

😀 Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg