3 ting jeg må få i meg daglig for å føle meg sunn

Selvom jeg for det meste spiser sunn mat, så er det ikke alltid jeg føler meg sunn. Grønnsaker, bønner, linser, egg og grovt brød er grunnstammen i kostholdet mitt, og av drikke så er det kun vann, kaffe og te til daglig. Noen ganger drikker jeg ferskpresset juice, men ellers så er hele kostholdet mitt ganske basic. Men det å spise sunt, og det å føle seg sunn, henger ikke alltid sammen. Jeg har noen ting som jeg må få i meg daglig for å virkelig føle sunnheten på kroppen, og de tre tingene er:

Minst 2 porsjoner frukt. Enten i form av saftig frukt, eller frossen i en smoothie eller smoothiebowl. Jeg kjenner virkelig forskjellen på kroppen de dagene jeg ikke får dette i meg. Det er ingen vitaminpille som virker raskere og  mer effektivt på meg enn det fersk frukt gjør.

Minst 2 store glass vann. Dersom jeg ikke får i meg nok vann, så føler jeg meg dehydrert og gusten når ettermiddagen kommer. Avhengig av hvor mye kaffe jeg drikker den dagen, så må jeg ha i meg minst to store vannglass for å føle meg sunn nok. Jeg prøver å drikke enda mer, men jeg er ikke flink til å huske på det.

Ingefær eller gurkemeie. Disse to krydderne har vært et daglig tilskudd i kostholdet mitt i flere år nå. Jeg tror helt ærlig at det er en av grunnene til at jeg aldri blir syk. Jeg bruker mye fersk ingefær, og noen ganger fersk gurkemeie, og jeg tilsetter det i smoothie, middager eller i en varm kopp med golden milk. Alternativt så drikker jeg en te som er laget på en av disse.

😀 Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg