500 rep challenge

For noen måneder siden så satt jeg i sammen en treningsøkt med totalt 500 repetisjoner,  av det jeg mener er de beste kroppsvektøvelsene som finnes. Det er også de seks øvelsene som mine egne treningsprogram bygger på, og som jeg jobber med i mange forskjellige variasjoner. Øvelsene er geniale fordi de kan tilpasses til alt, fra nybegynneren som aldri har trent før til den sterkeste mannen i gata. img_3588

Økta jeg hadde satt sammen bestod av;

 • 100 Knebøy
 • 50 Pullups
 • 50 Pistol Squats
 • 100 Pushups
 • 100 Splittbøy
 • 50 Dips
 • 50 Toes to bar

 

img_3529Treningsøkten ble gjennomført i rekkefølgen over, hvor jeg måtte bli helt ferdig med en øvelse før jeg kunne gå videre til neste. De fleste øvelsene kjørte jeg med repetisjoner på 10 av gangen, men på pushup måtte jeg ta de siste 20 i sett på 5 og 5. Pullups brukte jeg strikk på, og armhevingene startet jeg strake, men måtte raskt gå over til å ta dem på knærne. Knebøy og splittbøy ble gjennomført med stang på henholdsvis 20 og 15 kg, og Toes to Bar klarte jeg bare 10 av før jeg måtte gå over til hengende benhev. 

img_3577

Men totalt sett så gikk økta overraskende lett, nesten litt for lett! Særlig på benøvelsene, der kan jeg lett hive på litt ekstra vekter neste gang. Total tid på hele økta var 1 time og 15 minutter, og her var det pushupen som krevde lengst pauser. Det var en herlig økt å avslutte uka med, og det blir definitivt ikke siste gang jeg gjør den.

Så håper jeg at noen av dere lesere har lyst til å prøve dere på denne økta. Jeg har lyst til å sette den opp i en litt lettere variant, som de aller fleste kan prøve seg på. Eventuelt så kan dere ta litt færre repetisjoner. Hva tenker dere om det? Noen som er med på utfordringen?

😀 Helene

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg