hits

Frøken Fresh

- Helene Bennett -

Gå en sprek høst i møte med denne freshe økten.

  • 13.08.2017, 10:23

Er du klar for tidenes sprekeste høst? Kom igang allerede i dag med denne spreke treningsøkten! Du trenger kun din egen kropssvekt, og en benk eller kasse til et par av øvelsene. Økten består av tre benøvelser, tre overkropssøvelser, og tre mageøvelser. Øvelsene gjennomføres i trisett, det vil si tre og tre øvelser i hver runde, og tre runder av hvert trisett.

Første trisett består av:

Smale armhevinger/Boxjump/Liggende benhev 

Andre trisett består av:

Dips til benk/Hoppende utfall/Dynamisk båt 

Tredje trisett består av:

Pilatespress/Hoppende knebøy smal og bred/Situps med armene over hodetEbNr-d43rM8

Følg repetisjoner som forklart på videoene, eller finn et antall som passer for deg. Jeg har tidligere skrevet mer utdypende om hvordan øvelsene gjennomføres HER, HER, og HER.

:D Helene

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

helenebennett

Velkommen! Jeg er en opportunist og tidligere PT på Elixia. Jeg elsker fremdeles trening og kosthold, men lever nå ut drømmen om en alternativ livsstil i to forskjellige verdener. Jeg fulgte hjertet mitt, og det tok meg til en gård i Zambia sammen med drømmemannen min. Jeg har fire gutter fra før, og sammen venter vi nå vår første baby. Jeg håper å inspirere alle dere som lengter etter et liv utenom det vanlige <3 Følg meg gjerne videre på reisen mellom to forskjellige kontinenter.

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Treningsklær