Frøken Fresh

- Helene Bennett -

Vårt store, fete, Zambiske bryllup

  • 07.08.2017, 11:08

Endelig har jeg fått bildene fra bryllupet, og er klar til å dele noen av dem med dere! Selve seremonien hadde vi ute i hagen til foreldrene, og presten er en slektning av Charles. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var en vakker og romantisk affære, men dessverre så er ikke jeg av den sorten. Kombinasjonen av at jeg er gravid og føler meg svær og opplåst, jeg kjente egentlig ingen av dem som var der bortsett fra mine 4 gjester, og jeg er ikke den som liker å ha oppmerksomheten rettet mot meg i private øyeblikk, ble litt for mye for meg. Så gjestene endte opp med å måtte vente i bortimot en time på meg, jeg husker ingenting av hva presten sa, og jeg tror ikke jeg kikket opp fra bakken før det hele var over og vi kunne begynne å hilse på gjestene.

Etter seremonien og bildene ble tatt, så slappet jeg mer av, og resten av kvelden ble den gøye feiringen som vi hadde håpet på. Til tross for at jeg ikke kan ha alkohol, så var vi blant de siste i seng, og vi storkoste oss med venner og familie.

Som jeg har sagt før så har jeg aldri drømt om et stort og flott bryllup, det som gjorde dagen så spesiell var folkene vi tilbrakte dagen med. Jeg er enda rørt over hvor mye alle stilte opp, og når jeg ser på bildene så vet jeg at hver eneste dekorasjon, kake, vase og til og med toalett, er laget av personer som bryr seg om oss og som ville gi oss den beste starten på livet vårt sammen. Og det er det som gjør vår bryllupsdag til en dag og huske, og til den beste dagen i mitt liv.

Det, og selvfølgelig også det at jeg giftet meg med min store kjærlighet. Det høres bare ut som klisjeer når jeg sier det, men det vi har sammen er noe som de færreste får oppleve, det er kjærlighet av en helt annen verden. Og jeg vet at alt jeg noengang har opplevd i livet, har forberedt meg på den dagen jeg kom til å møte ham.

 

:D Helene

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

helenebennett

Velkommen! Jeg er en opportunist og tidligere PT på Elixia. Jeg elsker fremdeles trening og kosthold, men lever nå ut drømmen om en alternativ livsstil i to forskjellige verdener. Jeg fulgte hjertet mitt, og det tok meg til en gård i Zambia sammen med drømmemannen min. Jeg har fire gutter fra før, og sammen venter vi nå vår første baby. Jeg håper å inspirere alle dere som lengter etter et liv utenom det vanlige <3 Følg meg gjerne videre på reisen mellom to forskjellige kontinenter.

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits